let’s act

together

Mission

Delta Dynamics wil voor zijn opdrachtgevers een bron van inspiratie zijn door oprechte oplossingen aan te bieden en waarde toe te voegen aan persoonlijke en organisatorische veranderingen en transities om zo productief bij te dragen aan de continuïteit en vooruitgang.

Delta Dynamics

Delta Dynamics is ruim 20 jaar geleden opgericht om:

  • mensen in organisaties te helpen zichzelf en elkaar beter te leren kennen;
  • samen met hen op creatieve en doelgerichte wijze te werken aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, verandering en vooruitgang;
  • samen met organisaties bouwen en bijdragen aan de ontwikkeling van de maatschappij;
  • expressie te geven aan Martin’s persoonlijke ontwikkelingsdrang.

Delta Dynamics: focus on improvement!

martin

Martin Loeve

Dr. Martin Loeve (1955) begon, na een lange loopbaan in de energiesector, in 1996 als zelfstandig ondernemer. De rode draad in zijn werk als onderzoeker, docent, manager, trainer en coach is zijn interesse in wat mensen ‘beweegt’.

 

Met zijn bureau Delta Dynamics richt Martin zich op de menselijke kant van verander- en transitietrajecten. Hij is auteur van o.a. het managementboek ‘De Change Maker’, een praktische gids voor het managen van persoonlijke en zakelijke veranderingen. Kenmerkend voor Martin is, dat hij zijn academische achtergrond en zijn inspirerende en creatieve werkstijl weet te combineren met een praktische en resultaatgerichte aanpak. Hij weet mensen enthousiast aan te zetten tot een optimaal resultaat.

 

Zelf blijft Martin ook in beweging. Op basis van zijn academische werk verzorgt hij inspirerende en interactieve gastcolleges, lezingen, workshops en (mini) seminars over Ik en Anders-zijn relaties, met thema’s als eenzaamheid, identiteit, cultuur en betekenisgeving in het persoonlijke en professionele leven van: directeuren, managers, expatriates, ondernemers en studenten. Bovendien, ontwikkelt hij en is actief betrokken bij nieuwe verander- en transitieprogramma’s als deltaction and im-pact. Op sociaal maatschappelijk vlak ten slotte, is Martin initiatiefnemer van de Lighten their Future Foundation met als doel kansarme kinderen in Kenia een beter toekomstperspectief te geven.

Heeft u ondersteuning nodig bij veranderingen in uw bedrijf of organisatie? Bel Martin Loeve voor een inspirerend gesprek: +31 (0) 6 53994506

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Geef een zoekterm en druk op enter