let’s act

together

Het Delta Dynamics verhaal

Het verhaal van Delta Dynamics begint 20 jaar geleden.

 

Rond de tijd dat Martin aan zijn MBA werkte, volgde hij een cursus in change management. Geïnspireerd hierdoor, zette hij zijn bedrijf Delta Change Management op en begon met het geven van trainingen, workshops en coaching om organisaties en mensen in transitie te helpen.

 

Martin streefde ernaar om een verschil te maken in de manier waarop organisaties omgaan met hun mensen en verandering. En toen hij meer ervaring opdeed, schreef hij zijn eerste boek: de Change Maker, een praktische gids voor persoonlijke, team en zakelijke veranderingen.

 

Dit was het begin van de volgende fase van Martin’s reis, tijdens welke hij niet alleen meer over zichzelf leerde, maar ook over zijn aandachtsgebied: veranderen en management, en de manier waarop organisaties, en de mensen in organisaties denken en handelen.

 

Delta Change management transformeerde samen met Martin, bewoog van action learning naar de existentiële filosofie als vertrekpunt, nadat Martin zijn doctoraat aan de Universiteit voor Humanistiek voltooide.

 

Met het combineren van zijn 40 jaar ervaring in het bedrijfsleven en zijn academisch onderzoek, herpositioneerde Martin zijn doelen, en die van zijn bedrijf. Dat was wanneer Delta Change Management evolueerde in Delta Dynamics.

 

“Delta staat voor verandering en transitie, en voor de drie-punts verbinding tussen mensen, organisaties en hun zakelijke omgeving. Het woord ‘Dynamics’ richt zich op mijn mensgerichte, betekenisvolle veranderfilosofie,” vertelt Martin.

 

Door middel van Delta Dynamics blijft dr. Martin Loeve inspiratie, begeleiding en reflectie bieden voor betekenisvol leiderschap en verandering. Hij richt zich op mensen en hun sociale interacties om synergie te creëren in werkrelaties, en helpt daarmee organisaties hun doelen te bereiken, terwijl zij steeds meer betekenisvolle werkplekken worden.

20-years

Heeft u ondersteuning nodig bij veranderingen in uw bedrijf of organisatie? Bel Martin Loeve voor een inspirerend gesprek: +31 (0) 6 53994506

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Geef een zoekterm en druk op enter