creating healthy

and happy organizations

Een organisatie is haar mensen, en functioneert door hun interacties. Sociale interacties vormen de individuele gedachten, attitudes en gedragingen van mensen, evenals hun groepsculturen. Organisatie- en teamculturen zijn het resultaat van hoe leidinggevenden en medewerkers met elkaar omgaan en samenwerken.

De focus op mensen en sociale interacties is essentieel voor het bereiken van harmonie tussen individuele motivaties en organisatiedoelen. En zodra je dit bereikt, creëer je een synergie die meer is dan de som van de delen.

Een organisatie wordt dan meer dan de som van haar mensen en hun individuele talenten en vaardigheden. Samen kunnen mensen een organisatie creëren die van veel meer sociale en zakelijke waarde is, en dat is een gezonde en gelukkige werkplek.

Dit is de mensgerichte, betekenisvolle veranderfilosofie waarop Martin de visie en missie van Delta Dynamics heeft gebaseerd.

Visie
Synergie tussen mensen in hun organisatie, zodat ze samen een organisatie kunnen creëren die betekenisvoller en winstgevender is.

Missie
Inspiratie, begeleiding en reflectie bieden voor betekenisvol leiderschap en verandering.

philosophy-1004-x-1004-pixels3

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van betekenisvol leiderschap en verandering in uw bedrijf of organisatie? Bel Martin Loeve voor een inspirerend gesprek: +31 (0) 6 53994506

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Geef een zoekterm en druk op enter