reveal

yourself

Philosophy

Een organisatie is haar mensen, en functioneert door hun interacties. Sociale interacties vormen de individuele gedachten, houdingen en gedragingen van mensen, evenals hun groepsculturen. Organisatie en team culturen zijn het resultaat van hoe executives en medewerkers samenwerken en handelen.

 

De focus op mensen en sociale interacties is essentieel om harmonie tussen individuele motivaties en organisatorische doelen te bereiken. En wanneer je dit bereikt, creëer je een synergie die meer is dan de som der delen.

 

Een organisatie wordt dan meer dan de som van de mensen en hun individuele talenten en vaardigheden. Samen kunnen mensen een organisatie creëren van veel meer sociale en zakelijke waarde.

 

Dit is de mensgerichte, betekenisvolle veranderfilosofie waarop Martin de visie en missie van Delta Dynamics heeft gebaseerd.

 

Visie

Synergie tussen mensen in hun organisaties, zodat ze samen een organisatie kunnen creëren die meer van betekenis en winstgevend is.

 

Missie

Het bieden van inspiratie, begeleiding en reflectie voor betekenisvol leiderschap en verandering.

philosophy-1004-x-1004-pixels3

Heeft u ondersteuning nodig bij veranderingen in uw bedrijf of organisatie? Bel Martin Loeve voor een inspirerend gesprek: +31 (0) 6 53994506

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Geef een zoekterm en druk op enter