course

of action

Betekenisvol leiderschap en verandering gaat over het focussen op mensen en hun sociale interacties. Dit betekent verder gaan dan een conventionele coaching benaderingen en verder gaan dan de traditionele rol van een coach als buitenstaander.

Martin gebruikt het medium theater om storytelling aan te moedigen en dialoog te bevorderen, wat op zijn beurt leidinggevenden en organisaties helpt bij het identificeren, reflecteren op en werken aan hun doelen in interactieve en persoonlijke omgevingen.

Martin gebruikt theater om mensen uit hun individuele wereld naar het gedeelde organisatiepodium te trekken en een dialoog te voeren in een veilige en boeiende omgeving. Dit verbindt mensen op een manier die geen top-down benadering kan, het creƫren van een open en inspirerende organisatiecultuur en het leggen van de basis voor betekenisvolle en blijvende verandering.

Met behulp van diepte-interviews met leidinggevenden en face-to-face sessies met hun teams, helpt Martin hen ook om meer te weten te komen over zichzelf, hun bestaande organisatiecultuur en interacties, en waar ze aan moeten werken om hun individuele en organisatorische doelen te bereiken.

method-1004-x-1004-pixels

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van betekenisvol leiderschap en verandering in uw bedrijf of organisatie? Bel Martin Loeve voor een inspirerend gesprek: +31 (0) 6 53994506

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Geef een zoekterm en druk op enter