course

of action

Betekenisvol leiderschap en verandering gaat over het focussen op mensen en hun sociale interacties. Dit betekent als coach uit de traditionele rol als buitenstaander stappen, en verder gaan dan conventionele benaderingswijzen in coaching.

 

Martin gebruikt etnografie, dialoog en storytelling om mensen te helpen bij het identificeren van, reflecteren op en werken aan hun individuele en organisatorische doelen in interactieve en boeiende situaties.

 

Etnografie is een methode die intensief wordt gebruikt in sociaal onderzoek, omdat het helpt mensen hun individuele motivaties te begrijpen en hoe deze hun identiteit en groepsculturen vormen. Met gebruikmaking van diepte-interviews met executives en face-to-face sessies met hun teams, helpt Martin hen meer over zichzelf te leren, hun bestaande organisatiecultuur en interacties, en waaraan zij moeten werken om hun individuele en organisatorische doelen te bereiken.

 

Dialoog is de bouwsteen om iets gedaan te krijgen. Het is de ruggengraat van een betekenisvolle en blijvende verandering. Martin brengt dialoog in elke stap van zijn coaching traject, zodat de gewenste doelen en resultaten niet alleen top-down door de organisatie zijn opgelegd. Ze worden doelen die zijn gedeeld door de executives en medewerkers van de organisatie.

 

Storytelling maakt dingen gerelateerd en helpt om een organisatiecultuur en doelen te bouwen en door te geven naar huidige en aan toekomstige generaties van werknemers. Martin gebruikt storytelling om mensen uit hun individuele werelden te trekken, naar het gedeelde organisatorische toneel te brengen en dialoog te bewerkstelligen in een veilige en boeiende omgeving. Dit verbindt mensen op een manier die geen top-down aanpak kan, het creƫren van een open en inspirerende organisatiecultuur.

method-1004-x-1004-pixels

Heeft u ondersteuning nodig bij veranderingen in uw bedrijf of organisatie? Bel Martin Loeve voor een inspirerend gesprek: +31 (0) 6 53994506

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Geef een zoekterm en druk op enter